Ο Γιώργος Κυριακόπουλος επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο

02.05.2023 / 14:34
thumbnail_IMG_1671

 Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κυριακόπουλος επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο  Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο 3

Κατά την επίσκεψη του, ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνομίλησε με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προέκυψαν από την ελλιπή κυβερνητική υποστήριξη, τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στις υποδομές του. Από την επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που απαξίωσε, διέλυσε και ιδιωτικοποίησε το ΕΣΥ, δεν γλίτωσε ούτε η δημόσια παιδιατρική περίθαλψη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ηθελημένη αδιαφορία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί το Καραμανδάνειο ουσιαστικά εκτός λειτουργίας. Υπενθυμίζεται ότι, ακριβώς πριν από ένα χρόνο, τον Μάιο του 2022, σταμάτησαν οι εφημερίες και οι χειρουργικές επεμβάσεις, εξαιτίας της έλλειψης ιατρικού προσωπικού, και παρά την έγκαιρη, σχετική, προειδοποίηση των αρμοδίων από τους συνδικαλιστικούς φορείς.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο 4

Απέναντι στην επίθεση που δέχθηκε και η παιδιατρική περίθαλψη, χρειάζεται ξεκάθαρη απάντηση.  Κι αυτή δίνεται από το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επαναφορά της δικαιοσύνης και στην Υγεία, περιλαμβάνοντας την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας με παιδιάτρους και την πλήρη στελέχωση των παιδιατρικών νοσοκομείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα