Ο εκπρόσωπος Τύπου δημοτικής παράταξης, Απ. Βουλδής, επιτίθεται στον Max Fm

30.12.2022 / 14:17
φφγ

Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο επί σειρά ετών αξιόμαχος δημοσιογράφος της Πάτρας, Απόστολος Βουλδής, υπογράφει στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεται (Tempo24.gr) ένα επιθετικό άρθρο εναντίον δημοσιογραφικού ομίλου της Πάτρας, που με τη δυναμική του βοηθά επικοινωνιακά στην εξωστρέφεια του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Ειδικότερα, ο όμιλος «Plus Media» και ο Max Fm 93,4 στηρίζουν οργανωτικά και δημοσιογραφικά τις δεκαήμερες δράσεις του Συλλόγου σε όλη την Πάτρα, κάτι που άλλωστε πράττουν και άλλα ΜΜΕ της Αχαϊκής πρωτεύουσας, όπως η καθημερινή και δυναμική εφημερίδα «Γνώμη», το κατά γενική ομολογία ισχυρό site The Best.gr, δέκα ραδιοφωνικοί σταθμοί και πολλά ακόμη ΜΜΕ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως κανένα Μέσο δεν αποκλείστηκε από τις εκδηλώσεις, αφού μπορούσε να τις καλύψει ελεύθερα, στηρίζοντας το έργο του Εμπορικού Συλλόγου. Η λάσπη στον ανεμιστήρα και η χολή που εκτοξεύει το συγκεκριμένο άρθρο, πλαισιώνοντας τη φράση του θυμόσοφου λαού «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα» είναι αντιπροσωπευτικά της συνθήκης που λίγοι ήθελαν να «κοσμεί» τα ΜΜΕ της πόλης. Δηλαδή κ. Βουλδή, επειδή το δικό σας αξιοσέβαστο Μέσο δεν μπορεί να υποστηρίξει τέτοιου είδους οργανώσεις θα πρέπει να μην γίνουν καθόλου ή να επιχειρείται επίθεση εναντίον τους;

Ακόμη κ. Βουλδή, είναι δυνατόν ο εκπρόσωπος Τύπου μιας  νέας και σπουδαίας δημοτικής παράταξης να επιτίθεται σε δημοσιογράφους όταν ο ίδιος «εργολαβικά» διαχειρίζεται -σε έναν βαθμό επικοινωνιακά- τις τύχες του εν λόγω σχηματισμού;

Σας ζητούμε να επανέλθετε και να συμβάλουμε όλοι μαζί στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, γιατί ως γνωστόν αυτή είναι κυκλική!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα