Ο Δήμαρχος Ζαχάρως με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για τις ζημιές από τον σεισμό

17.04.2024 / 7:14
0000

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως, Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Ζαχάρως, την Τρίτη 16.04.2024, διαρκώντας για περισσότερο από μία ώρα, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα τής, όσο το δυνατόν, αμεσότερης αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών στο Δημοτικό Στάδιο Ζαχάρως αλλά και σε υποδομές, όπως αυτή του Δικτύου Ύδρευσης, οι οποίες προκλήθηκαν από τον σεισμό της 29ης Μαρτίου. Επιπρόσθετα, έγινε λόγος για τη συνδρομή στην υλοποίηση των αναπτυξιακών προτάσεων και την κάλυψη αναγκών του Δήμου Ζαχάρως, όπως παρουσιάζονται στην πρόταση του Δήμου στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Ο.Χ.Ε.).

Εν συνεχεία, ο Υφυπουργός μαζί με τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν το Δημοτικό Στάδιο Ζαχάρως. Ο Υφυπουργός επέδειξε αυξημένο ενδιαφέρον και δήλωσε στον Δήμαρχο ότι θα προχωρήσει άμεσα σε όλες απαραίτητες ενέργειες για την αρωγή και βοήθεια της κεντρικής διοίκησης προς τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ζαχάρως, ενώ δήλωσε:

«Σήμερα, υποδεχθήκαμε τον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, Αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, με τους συνεργάτες του και είχαμε μια μακρά και εποικοδομητική συζήτηση. Θέσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος από τον τελευταίο σεισμό, ειδικά στο Δημοτικό Στάδιο Ζαχάρως και στις υποδομές της ύδρευσης και της οδοποιίας. Επίσης, παρουσιάσαμε στον Υφυπουργό τις προτάσεις μας για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (Ο.Χ.Ε.). Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό και τους συνεργάτες του για το ενδιαφέρον και τη διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν. Καταβάλλουμε τα μέγιστα για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα