Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας ζητά παράταση συμβάσεων για 39 εργαζόμενους

26.11.2021 / 17:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
filias

Την ανάγκη να παραταθούν οι συμβάσεις για  39 εργαζομένους με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. που έχουν προσληφθεί προσωρινά για την κάλυψη αναγκών λήψης προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων περιορισμού της πανδημίας του COVID-19 και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ανδρέας Φίλιας,  με επιστολή που απέστειλε προς τους υπουργούς  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  Κωστή Χατζηδάκη και Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Όπως αναφέρει ο κ. Φίλιας, αυτή την περίοδο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απασχολούνται συνολικά 39 εργαζόμενοι οι οποίοι προσελήφθησαν  με την συγκεκριμένη προκήρυξη και αναλυτικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας 15 εργαζόμενοι, στην  Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας 15 εργαζόμενοι και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας 9 εργαζόμενοι.

«Καθώς η πανδημία συνεχίζει να μαστίζει την χώρα μας και με δεδομένο το χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωση της ΠΔΕ καθώς και τα πολλαπλά ανταποδοτικά οφέλη που έχουν προκύψει από την πρόσληψη των παραπάνω εργαζομένων παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας και να αποδεχθείτε το αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την παράταση σύμβασης εργαζομένων που προσελήφθησαν για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοιού COVID-19» τονίζει μεταξύ άλλων στην σχετική επιστολή του ο κ. Φίλιας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα