Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην Ακράτα: «Αλήθεια, σεμνότητα, αποφασιστικότητα και δουλειά»

01.05.2023 / 8:46
02fbb5f8-9acc-4cd5-9466-9e7ef1b96a0b

«Η εμπειρία που απέκτησα μαζί με τη δική σας στήριξη θα με βοηθήσουν να συνεχίσω να είμαι κοντά στα κέντρα εξουσίας και η Αχαΐα να εξακολουθήσει να έχει ισχυρή φωνή» επεσήμανε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, μιλώντας την Κυριακή 30 Απριλίου στους πολίτες της περιοχής της Ακράτας, κατά τη διάρκεια της πολιτικής συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στην παλιά αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννηση.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής, βρέθηκε στην Ακράτα και επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες, ενώ αργότερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πολιτική συγκέντρωση, σημείωσε ότι την τελευταία 4ετία, η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο δεν «κρύφτηκε» πίσω από τις διαδοχικές μεγάλες κρίσεις για να μην υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, αλλά βγήκε μπροστά, αντιμετώπισε με επιτυχία όλες τις κρίσεις και παράλληλα, υλοποίησε πλήρως το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει έναντι της ελληνικής κοινωνίας το 2019. «Αντιμετωπίσαμε την τουρκική προκλητικότητα με την αυτοπεποίθηση μιας ισχυρής χώρας και “μεγαλώσαμε” την  Ελλάδα. Αντιμετωπίσαμε την πανδημία και κρατήσαμε όρθια τη χώρα και την κοινωνία. Αντιμετωπίσαμε την ενεργειακή και πληθωριστική κρίση, ενισχύοντας το εισόδημα των πολιτών. Είναι η πρώτη φορά στα νεότερα χρονικά της χώρας που μία κυβέρνηση υλοποιεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της και ακόμα παραπάνω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσης, ο κ. Κατσανιώτης αναφέρθηκε στα έργα που δρομολογήθηκαν στην περιοχή της Αιγιάλειας (διυλιστήριο Σελινούντα, αναβάθμιση λιμανιού Αιγίου, σιδηροδρομική γραμμή, ενίσχυση νοσοκομείου, ενίσχυση ΕΒΟ, κλπ), τονίζοντας πως η περιοχή αποτελεί «κεντροβαρικό σημείο» της επόμενης διακυβέρνησης της ΝΔ ως κέντρο διασύνδεσης της αμυντικής βιομηχανίας με τα τεχνολογικά κέντρα και αναδιοργάνωσης της πρωτογενούς παραγωγής, προσθέτοντας πως η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών πρέπει να συνεχιστεί και να μην διακοπεί από νέους πειραματισμούς. «Οι κάλπες της 21ης Μαΐου δεν είναι “πρόβα”, είναι οι κάλπες που θα δείξουν από ποιον θα κυβερνηθεί η χώρα» σημείωσε.

Τέλος, αναφερόμενος στη δική του προσπάθεια, σημείωσε ότι οι δράσεις του για τη στήριξη της περιοχής έγιναν πιο αποτελεσματικές ως μέλος της κυβέρνησης των τελευταίων δύο ετών και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Στόχος μου είναι να συνεχίσω τον αγώνα για τον τόπο μας, συνεχίζοντας να είμαι ο Ανδρέας που γνωρίσατε από την πρώτη στιγμή. Αλήθεια, σεμνότητα, αποφασιστικότητα και δουλειά. Αυτό είναι το τετράπτυχο της  παρουσίας μου στην πολιτική. Ζητώ τη στήριξή σας για ακόμα καλύτερες μέρες…». 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα