Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκλονίζει ο γιος του

02.12.2020 / 16:34
MARADONA2

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συντάραξε ολόκληρο τον πλανήτη και ακόμα περισσότερο την οικογένειά του. Ο γιος του, Ντιέγκο Τζούνιορ Σινάγκρα, δεν μπορεί ακόμα δεχτεί πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Marca», ο γιος του «Θεού του ποδοσφαίρου» μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του και τη σχέση που είχε μαζί του, αφού τον αναγνώρισε το 2016: «Έχω πρόβλημα με τον ύπνο, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κλείνω τα μάτια μου και το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Κοιμάμαι όποτε μπορέσω. Ο θάνατός του είναι κάτι που δεν δέχομαι και δεν μπορώ ακόμα να δεχτώ. Δεν μπορεί να έφυγε τόσο νέος. Θα έπρεπε να είχε ζήσει πολλά ακόμη χρόνια για να τα απολαύσει με την οικογένειά του και αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω αν θα το δεχτώ ποτέ. Η απώλειά του είναι πολύ δύσκολη, αλλά η ζωή είναι έτσι».

Ο Ντιέγκο Τζούνιορ Σινάγκρα αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο της πανδημίας στον πατέρα του, αλλά και στα προβλήματα υγείας του που αντιμετώπιζε τον περασμένο μήνα: «Αυτή η πανδημία τούς επηρέασε όλους. Ακόμα και τον πατέρα μου. Υποφέρει κάποιος όταν δεν είναι στη δουλειά του. Το ίδιο συνέβαινε και με τον ίδιο. Ποτέ δεν σκέφτηκα το χειρότερο. Όλοι ξέραμε πώς ήταν, αλλά πάντα προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε. Φοβόμουν για την κατάστασή του.

 Ο πατέρας μου γνώριζε όλους τους παίκτες. Είχα τη γνώμη μου και είχε τη δική του, αλλά στο τέλος ήταν σχεδόν πάντα σωστός. Μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ ποδόσφαιρο μαζί του, γιατί μου έλειπε πολλά χρόνια που δεν μπορούσα να το κάνω. Μιλούσα μαζί του όποτε ήθελα, αλλά φυσικά υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Αλλά τώρα δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα