Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ευχαριστίες στην Περιφέρεια για τη δωρεά isobox οικίσκου

19.02.2021 / 9:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nosokomeio_mesologgiou

Τις ευχαριστίες της εξέφρασε η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τη δωρεά οικίσκου isobox στον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση, και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Η ανακοίνωση:

«Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νιας- Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση (18/2/2021) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας μετά από σχετική εισήγηση του αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπου Μπονάνου και σχετική πρόταση (26/1/2021) της 6ης ΥΠΕ, ελήφθη ομόφωνη απόφαση για την παραχώρηση – δωρεά εννέα (9) οικίσκων isobox προς ενίσχυση των Νοσηλευτικών Μονάδων και των Κ.Υ. της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της Πανδημίας covid-19.

Μεταξύ αυτών παραχωρείται ένας (1) οικίσκος isobox στην Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας.

Τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Διοίκησης στον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση, και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα