Παρασκευή, 17.09.2021, 6:20 πμ

Νίκος Βέρτης: Κλείνει το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

07.07.2021 / 22:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nta 29

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγες μέρες ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό μαγαζί «ΥΤΟΝ» όπου εμφανίζεται.

Τώρα, όμως ήρθε η στιγμή που το μαγαζί θα κλείσει εξαιτίας των νέων δεδομένων που προκλήθηκαν μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού και των νέων μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση προκειμένου να αναχαιτίσει την εξάπλωση του ιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κέντρου διασκέδασης, δεν επιθυμεί να φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση και θα σεβαστεί τα μέτρα, με στόχο να επιστρέψει το επόμενο τριήμερο με τον χώρο διαμορφωμένο σύμφωνα με τα όσα θα ορίζουν οι κανονισμοί.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής.

Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε έστω μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσησαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατα κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω τών 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός… Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργίσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή…και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά σας λέμε πως Ναι εμείς εμβολιαζομαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα