Νίκη Κεραμέως: Έχω τη σύμβαση της Cisco στο γραφείο μου, ελάτε να τη δείτε

27.11.2020 / 16:55
kerameos

Η Νίκη Κεραμέως καλεί τους εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων κομμάτων να πάνε στο γραφείο της για να δουν τη σύμβαση της Cisco, την οποία ακόμη αρνείται να καταθέσει στη Βουλή. Μάλιστα, στην ομιλία της στην Ολομέλεια, δεν έδωσε καθαρές εξηγήσεις για τον λόγο που δεν την έχει καταθέσει, αναφέροντας πως πρόκειται για “μια αποδοχή δωρεάς”.

“Τόσος ντόρος για τη σύμβαση, κανένας δεν ήρθε στο γραφείο μου να δει τη σύμβαση. Είναι μια αποδοχή δωρεάς χωρίς υποχρεώσεις Δημοσίου, εγώ λέω το εξής, ελάτε να τη δείτε”, επέμεινε η κ. Κεραμέως, ισχυριζόμενη πως “δεν ξοδεύει ούτε ένα ευρώ ο Έλληνας φορολογούμενος, έχει μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά”.

Για τα παραπάνω προκλήθηκε ακόμη μια φορά έντονη αντίδραση από πλευράς αντιπολίτευσης, η οποία αναφέρει πως αν τα πράγματα είναι έτσι, δεν υπάρχει λόγος να μην κατατεθεί η εν λόγω συμφωνία με τη Cisco, προς αποκατάσταση των παρερμηνειών.

“Εδώ και 8 μήνες, εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων, πολιτικά κόμματα, έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος, όπως και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ζητούν τη δημοσιοποίηση της σύμβασης” αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για “κατήφορο” της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα