Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Η βεντέτα της οικογένειάς μας έληξε σύντομα»

23.04.2024 / 7:24
THE-2NIGHT-SHOW_ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗ-2

“Η μαμά μου έζησε δύσκολα πράγματα που τη σημάδεψαν” δήλωσε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη βεντέτα που είχε η οικογένειά της.

« Μέσα στην καραντίνα που κοιτούσαμε όλοι οι ηθοποιοί το ταβάνι είχε γίνει κάτι σαν βεντέτα στην Κρήτη. Είχα βρει εγκληματολόγο και είχα σκεφτεί να κάνω μια παράσταση με το όνομα Σασμός. Λίγους μήνες μετά είδα ανακοίνωση που θα βγει μια σειρά με το όνομα Σασμός. Ήταν καρμικό. Και εγώ μέσα στην απραξία έστειλα ένα βιογραφικό για τις σειρές που ετοιμάζονταν. Δεν ήξερα ότι θα βρω ρόλο στον Σασμό. Στο κάστινγκ πήγα με ένα μαύρο τσεμπέρι. Δεν ήξερα ότι θα κάνω μια αστή και γνωρίζοντας κρητικά ότι δεν θα μιλήσω» είπε αρχικά η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

«Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα και οι απόγονοι των οικογενειών αποφάσισαν να το λήξουν σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα. Ζήτησαν συγγνώμη. Η μαμά μου έζησε δύσκολα και πράγματα που τη σημάδεψαν. Οι Κρητικοί πρέπει να τελειώνουν με τα όπλα» εξομολογήθηκε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα