Νεϊμάρ: Η οικιακή βοηθός που είχε στο Παρίσι τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία και διεκδικεί 368.000 ευρώ

16.11.2023 / 8:23
neymar_vasi-1

Ακόμη και τώρα που αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ολική ρήξη χιαστού) δεν μπορεί να ησυχάσει ο Νεϊμάρ.

Αφού ξεπέρασε το σοκ της απόπειρας ληστείας της οικείας της πρώην συντρόφου του (και μητέρας του τρίτου παιδιού του), αφού αντιμετώπισε το οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η αδελφή του, τώρα βρίσκεται ο ίδιος στο επίκεντρο μίας υπόθεσης που δείχνει ικανή να αμαυρώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα του.

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien μια 35χρονη Βραζιλιάνα κατήγγειλε τον Νεϋμάρ στο εργατικό δικαστήριο διεκδικώντας το ποσό των 368.000.

Η 35χρονη στην καταγγελία της αναφέρει ότι ήταν η οικιακή βοηθός του άσου της Παρί από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022 με τον συμπατριώτη της να την υποχρεώνει να δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς μάλιστα να την έχει δηλώσει στην επιθεώρηση εργασίας.

Στην καταγγελία της η οικιακή βοηθός διεκδικεί ποσό 368.000 ευρώ καθώς ισχυρίζεται ότι της οφείλονται αρκετοί μισθοί, αλλά φυσικά και αποζημίωση για τις υπερωρίες που έκανε, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Νεϊμάρ την υποχρέωσε να επιστρέψει στη δουλειά της δύο μόλις εβδομάδες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της!

Η καταγγέλλουσα προσέφυγε στο δικαστήριο μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες της να έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του αθλητή, ενώ η επόμενη κίνηση της είναι να προσφύγει και στα ποινικά δικαστήρια διεκδικώντας ακόμη περισσότερα χρήματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα