“Ναι” στο debate από Αλεξόπουλο – Η επίσημη απάντηση του υποψηφίου δημάρχου Δυτικής Αχαΐας

22.09.2023 / 11:21
ΓΡ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ pic2 (2)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» Γρηγόρης Αλεξόπουλος απάντησε στην επιστολή του κ. Φίλιππου Λιάκου ως εξής:

«Αγαπητέ κ. Λιάκο,

Με χαρά σας απαντώ θετικά στην πρόσκληση για δημόσιο διάλογο όποτε θέλετε και όπου συμφωνηθεί. Θεωρώ σκόπιμο να επισημάνω πως στη δημόσια συζήτηση έχει θέση και ο υποψήφιος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία και οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι Δυτικής Αχαΐας.

Εδώ και μήνες έχουμε επισημάνει τη χρησιμότητα ενός τέτοιου δημοσίου διαλόγου, αφού θα λειτουργήσει υπέρ των πολιτών για να αποκτήσουν μια πιο σφαιρική άποψη για τα όσα πρεσβεύει ο καθένας αλλά και για το πρόγραμμα που θέλει να εφαρμόσει στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Τόσο προσωπικά, όσο και ως συνδυασμός είμαστε υπέρ της διαφάνειας και της προώθησης των δημοκρατικών διαδικασιών.

Αναμένουμε τη θετική απάντηση των κ.κ. Μυλωνά και Χριστοδουλόπουλου ώστε στη συνέχεια να οριστούν εκπρόσωποι απο τους  4  συνδυασμούς προκειμένου να συζητηθεί το πλαίσιο και όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες  για τη διεξαγωγή της δημόσιας συζήτησης.

Με εκτίμηση,

Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα