Παρασκευή, 19.08.2022, 5:34 πμ

ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ – Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων του Πανεπιστημίου Πατρών

24.06.2022 / 13:39
ka 21

Σε συνέχεια της ανοικτής διαβούλευσης που πραγματοποιήθηκε για τη διαμόρφωση των στρατηγικών ενεργειών του Ιδρύματος αναφορικά με την επίτευξη της έμφυλης ισότητας, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε στην υπ’ αριθμ. 205/23.06.2022.

Συνεδρίαση της Συγκλήτου, το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων (ΣΔΙΦ) του Πανεπιστημίου Πατρών για τα έτη 2022 -2025. Το ΣΔΙΦ συντάχθηκε και εκπονήθηκε από την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Ιδρύματος, η οποία συστάθηκε στην υπ’ αριθμ. 189/8.7.2021 συνεδρίαση της Συγκλήτου.

Η έγκριση του ΣΔΙΦ αποτελεί σημαντική συνιστώσα στην εξασφάλιση της συνέχισης της χρηματοδότησης για την Έρευνα και την Καινοτομία για το Ίδρυμά μας, καθώς η ύπαρξη Σχέδιου Ισότητας Φύλων (Gender Equality Plan – GEP) αποτελεί προϋπόθεση επιλεξιμότητας προτάσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Horizon Europe.

Ο Πρύτανης Καθ. κ. Χρήστος Μπούρας και ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Καθ. κ. Π. Δημόπουλος ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο, τα μέλη της Επιτροπής ΙΦ και τα στελέχη του ΕΛΚΕ που συνέβαλαν στο εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα