Μικρός χαμός στην Πάτρα – Μετά την βόλτα της καραντίνας κατέβηκαν όλοι κέντρο – Ελάχιστη κίνηση στα μαγαζιά

20.04.2021 / 20:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ψα 8

Μικρός χαμός σημειώνεται στο κέντρο της Πάτρας με την κίνηση στους δρόμους, στις πλατείες και στους πεζόδρομους να είναι αυξημένη από το μεσημέρι και μετά.

Όσοι έκαναν την καθιερωμένη μεσημεριάτικη βόλτα της καραντίνας  στις πλατείες και στα πάρκα της Πάτρας, στη συνέχεια κατέβηκαν προφανώς για μία ακόμα βόλτα στο κέντρο και στα μαγαζιά.

Η κίνηση έτσι ήταν αυξημένη στην Ρήγα Φεραίου, στην πλατεία Γεωργίου, στην Αγίου Νικολάου και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, την ώρα που υπήρχε αρκετός κόσμος στα στέκια της καραντίνας, στα Ψηλαλώνια, στην Γεροκωστοπούλου και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, αλλά και της Πατρέως.

Κίνηση είχαν και τα take away καταστήματα της εστίασης τα περισσότερα εκ των οποίων , τουλάχιστον στο κέντρο, έχουν ανοίξει. Όμως το αρνητικό είναι ότι η κίνηση αυτή δεν φαίνεται να συνδυάστηκε με την ανάλογη εμπορική κίνηση στα μαγαζιά.

Εκεί η κίνηση ήταν υποτονική, με τους περισσότερους να περιορίζονται στο κοίταγμα της βιτρίνας και στην διερεύνηση των τιμών, χωρίς να προχωρούν σε ψώνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ώρα το κυκλοφοριακό στο κέντρο της Πάτρας ήταν εξίσου αυξημένο,  με τα οχήματα να είναι πολλά και την παράνομη στάθμευση και τα διπλοπαρκαρισμένα να κυριαρχούν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα