Μεσολόγγι: Ανησυχία μετά από συρροή κρουσμάτων σε εκκλησία

03.05.2021 / 14:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
COVID-19, Vaccination for people aged over 85 years old at a Health Center in Athens on , January 20, 2021/COVID-19, Εμβολιασμός, των ατόμων άνω των 85 ετών στο Κεντρο Υγείας στα Καμίνια, στην Αθήνα, στις 20 Ιανουαρίου 2021

Στην Αιτωλοακαρνανία τον τελευταίο καιρό κρούσματα και νοσηλείες στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί αλλά η ανησυχία σε ορισμένες περιπτώσεις παραμένει.

Έντεκα ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου Αγρινίου σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες και εννέα στην αντίστοιχη κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Σε ότι αφορά τις ΜΕΘ στο ίδρυμα του Αγρινίου, νοσηλεύονται πέντε ασθενείς με τους δύο να είναι από 50 έως 55 ετών ενώ οι τρεις είναι πάνω από 70.

Ανησυχία σε περιοχή του Μεσολογγίου λόγω διασποράς.

Παράλληλα, ανησυχία έχει προκληθεί σε περιοχή του Μεσολογγίου έπειτα από θετικά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε άτομα που συμμετείχαν σε Ακολουθίες συγκεκριμένης εκκλησίας από την οποία νόσησαν ιερέας και νεωκόρος.

Από τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν, ευτυχώς, οι περισσότεροι νοσούντες δεν χρειάστηκαν νοσηλεία.

Θυμίζουμε πως από τα 13 κρούσματα του Μ. Σαββάτου της Αιτωλοακαρνανίας κατανεμήθηκαν τρία στο Αιτωλικό, δύο στο Μεσολόγγι και ένα στο Νεοχώρι.

Θετικά τεστ σε νεαρά άτομα στο Αγρίνιο

Παράλληλα στο Αγρίνιο, προέκυψαν θετικά τεστ κορωνοϊού σε νεαρά άτομα, κάποια από τα οποία ήρθαν στην πόλη για τις διακοπές του Πάσχα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα