“Με τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή, θα συνεχιστεί ο δρόμος της ανάταξης της πατρίδας μας”

10.06.2023 / 14:11
FB_IMG_1686388937309

Με σύνθημα «Η κάλπη αυτή είναι κρίσιμη και δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος στην Αχαΐα», συνεχίζουν το οδοιπορικό τους, με επαφές, συναντήσεις και διανομή του προγράμματος για τη νέα τετραετία διακυβέρνησης 2023-2027, τα τέσσερα κλιμάκια της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης, οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας, Άγγελος Τσιγκρής, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, Νίκος Σπηλιόπουλος, Αθηνά Τραχήλη, Κατερίνα Καραφωτιά, Γιώτα Παυλοπούλου και Γιάννης Κουκουβέλας, τα μέλη της ΔΕΕΠ και οι Τομεάρχες, στις επαφές τους με τους πολίτες, επισημαίνουν ότι ισχυρή ΝΔ δεν σημαίνει αλαζονική Νέα Δημοκρατία. Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή, την οποία θα δώσουν οι πολίτες το βράδυ της 25ης Ιουνίου, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που πέφτει στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση και για να εργαστούν πιο σκληρά, με στόχο τη συνέχιση των μεγάλων αλλαγών. Με τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή, θα συνεχιστεί ο δρόμος της ανάταξης της πατρίδας μας.

Τα τέσσερα κλιμάκια, αύριο Κυριακή, θα κινηθούν ως εξής:

-O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλο, Κατερίνα Καραφωτιά και Γιώτα Παυλοπούλου και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βασίλη Σταθακάρο, θα μιλήσουν στις 11.30 το πρωί στην Ακράτα (καφέ Black Forest), περιοχή όπου στις πρόσφατες εκλογές, με την υψηλότερη εκλογική επίδοση (48,78%) αποτελεί το προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Αχαΐα. Όλοι οι ομιλητές, θα συγχαρούν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, για τον αγώνα που έκαναν και θα ευχαριστήσουν τους πολίτες όλων των διαμερισμάτων του πρώην Δήμου Ακράτας, που με την αγωνιστική τους ψήφο, έδωσαν το υψηλότατο αυτό ποσοστό, συνεχίζοντας την προσπάθεια για νέες κατακτήσεις.

-Το δεύτερο κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ. Δυτικής Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο, θα επισκεφθούν το απόγευμα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Ωλενίας, ενώ το πρωί θα διανείμουν φυλλάδια με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Δυτικής Αχαΐας.

-Το τρίτο κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη και Γιάννης Κουκουβέλας συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα περιοδεύσουν και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες, διανέμοντας φυλλάδια του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Περιβόλα και Μπεγουλάκι. Νωρίτερα σήμερα, ολοκληρώθηκε η παρουσία του κλιμακίου στο εκλογικό περίπτερο στα Ψηλαλώνια, όπου συνομίλησαν με πολίτες, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα καταστήματα της περιοχής.

-Τέλος, κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, στο οποίο συμμετέχουν Τομεάρχες και Εθελοντές, συνεχίζει την περιοδεία του σε συνοικίες της πόλης μας και σήμερα Κυριακή σε Ζαρουχλέικα, Παπαθωμά, Άγιο Ιωάννη Πράτσικα (πρωί – απόγευμα) θα διανείμουν φυλλάδια με το πρόγραμμα διακυβέρνησης της νέας τετραετίας (2023 – 2027) σε Σύνορα και Εγλυκάδα.

Νέα συνάντηση Εθελοντών

Όλοι μαζί. Πιο δυνατά. Η ΔΕΕΠ διοργανώνει τη δεύτερη μετεκλογική Συνάντηση Εθελοντών, από τις βόρειες συνοικίες της Πάτρας και τις τομεακές οργανώσεις, την προσεχή Τρίτη 13 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στον ημιόροφο του εκλογικού κέντρου Πάτρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα