Με πατρινή υπογραφή

19.03.2023 / 12:45
download (7)

To Short Fuse εκτός από την ταινία που έχει πάρει μέρος σε δεκάδες ευρωπαϊκά φεστιβάλ κινηματογράφου και όχι μόνο, είναι το πρώτο φιλμ που πωλήθηκε στην Netflix. Όμως η διαδρομή της φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει εκεί.

Η ταινία που δημιουργήθηκε από τον πατρινό σκηνοθέτη Ανδρέα Λαμπρόπουλο είναι πλέον διαθέσιμη από τις 14 Φεβρουαρίου στις μεγαλύτερες streaming πλατφόρμες του κόσμου, όπως το Apple TV και το Prime Video της Amazon, σημειώνοντας έτσι μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Η ταινία είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση της στο Νύχτες Πρεμιέρας του 2015, κάνοντας sold out τότε, ενώ το 2016 είχε προβληθεί στο 57ο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια βγήκε στην τηλεόραση και μετά εντάχθηκε στις ψηφιακές πλατφόρμες Amazon και Apple TV. Το action θρίλερ του πατρινού σκηνοθέτη έτσι συμβάλει σημαντικά στην εξωστρέφεια του κινηματογράφου και επιβεβαιώνει πώς οι Έλληνες νέοι δημιουργεί έχουν το ταλέντο και την έμπνευση για να πετύχουν σημαντικά πράγματα.

Αρκεί να έχουν έστω και την ελάχιστη στήριξη της πολιτείας και του κράτους. Ενός κράτος που δυστυχώς δεν δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον όχι μόνο για τον κινηματογράφο, αλλά και γενικότερα για τον πολιτισμό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα