“Με λένε Ζωζώ, δηλαδή, δύο φορές ζω”: Οι πρώτες δηλώσεις της Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο

21.02.2024 / 10:28
ka 5

Για την κατάσταση της υγείας της και για τα όσα ακούστηκαν για τους κληρονόμους της.μιλάει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέσα από το Ερρίκος Ντυνάν όπου νοσηλεύεται.

«Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (Αργυρός). Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται, αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε!», ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.

Και συνέχισε: «Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέτα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί».

«Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς και ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω στο σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου», σημείωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και πρόσθεσε:

«Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου, και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα