Με αυτά τα ζώδια καλύτερα να μην συγκατοικήσετε

07.07.2022 / 7:44
roommate_fight

Αυτοί είναι οι χειρότεροι συγκάτοικοι του ζωδιακού!

Συγκατοίκησες ποτέ με κάποια/ον φίλη/ο, μόνο για να ανακαλύψεις ότι η συγκατοίκηση αυτή κατέστρεψε εντελώς τη σχέση σας; Λοιπόν, δεν είσαι μόνη. Μπορεί να είσαι απλώς μια από τις άτυχες ψυχές που αποφάσισαν να κάνουν μια συμφωνία ζωής, με κάποια από τα ζώδια που δεν θα έπρεπε ποτέ μα ποτέ να είναι συγκάτοικοι.Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που δεν πρέπει ποτέ να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη. Μια συγκατοίκηση είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη υπόθεση, οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, με το λάθος πόδι. Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, είναι μια καλή ένδειξη για το αν θα γίνετε συγκάτοικοι στην τρέλα ή αν όντως η συγκατοίκηση, μπορεί να δουλέψει.

Σκορπιός & Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι φλύαρος και εξαιρετικά κοινωνικός. Του αρέσει να μιλά για τα πάντα και όχι απαραίτητα, επειδή είναι ιδιαίτερα κακόβουλος. Ωστόσο, ο Σκορπιός δεν θα το δει έτσι. Όσο κι αν ο Σκορπιός θα απολάμβανε να ακούει τα πάντα για τα μυστικά των ανθρώπων, είναι στη φύση του Σκορπιού να μην εμπιστεύεται οποιονδήποτε είναι τόσο ανοιχτός στο να μοιράζεται προσωπικά στοιχεία άλλων.Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά μυστικοπαθείς και το να μοιράζονται το χώρο ζωής τους με ένα άλλο άτομο, μεγεθύνει τα θέματα εμπιστοσύνης, που ήδη αντιμετωπίζουν. Αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να είναι οι καλύτεροι φίλοι πριν μετακομίσουν μαζί. Αλλά οι Δίδυμοι, προς λύπη τους θα ανακαλύψουν ότι τη στιγμή που θα συγκατοικήσουν με έναν Σκορπιό, υψώνουν αυτόματα τα συναισθηματικά του τείχη. Αυτή η συγκατοίκηση ξεκινά ως ένα διασκεδαστικό project μεταξύ φίλων, αλλά τελικά οδηγεί τον Δίδυμο να νιώθει μοναξιά και τον Σκορπιό να νιώθει απομονωμένος.

Χειρότεροι συγκάτοικοι: Κριός & Καρκίνος
Δεν υπάρχει χειρότερο ταίρι από έναν φλογερό, εξωστρεφή, «ετοιμοπόλεμο» Κριό και έναν κυκλοθυμικό, παθητικό, πάντα στα πρόθυρα των δακρύων Καρκίνο. Ο Κριός ξυπνά κάθε μέρα έτοιμος να αντιμετωπίσει τον κόσμο, ενώ ο Καρκίνος ξυπνά θέλοντας να κρυφτεί από αυτόν, αναζητώντας κάποιον να κρυφτεί μαζί του. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αρχίσει ο Κριός να νιώθει ότι ο Καρκίνος σκόπιμα τον σέρνει προς τα κάτω, πριν ο Καρκίνος αρχίσει να νιώθει ότι ο Κριός δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματά του. Και οι δύο έχουν δίκιο.

Χειρότεροι συγκάτοικοι: Ιχθύς & Παρθένος
Παρθένος και Ιχθύς θα μπορούσαν να είναι μια πραγματική ανατροπή. Από τη μία πλευρά, αυτά τα δύο αντίθετα ζώδια, μπορούν να δώσουν το ένα στο άλλο αυτό που τους λείπει. Αλλά στην περίπτωση μιας συγκατοίκησης, αυτοί οι δύο θα αντιμετωπίσουν μόνο προβλήματα. Ο Παρθένος είναι πρακτικός, λογικός και προσανατολισμένος στις λεπτομέρειες. Οι Παρθένοι είναι γνωστοί ως τελειομανείς. Οι Ιχθύες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί. Όταν έρθει η ώρα να πληρώσετε το ενοίκιο ή τους λογαριασμούς, οι Ιχθύες θα το ξεχάσουν. Η Παρθένος κάπου εδώ εύκολα μπορεί να βαρεθεί να παίζει το ρόλο μπέιμπι σίτερ. Το «μπαμ» είναι ζήτημα χρόνου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα