Πυροβολισμοί σημειώθηκαν την Τετάρτη στη Μασσαλία της Γαλλίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 14χρονος έπεσε νεκρός, ενώ ένας ακόμα συνομήλικός του καθώς και ένα οχτάχρονο παιδί τραυματίστηκαν.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε κεντρικό δρόμο. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα, ο 14χρονος βρισκόταν σε δρόμο της Μασσαλίας παρέα με άλλα παιδιά όταν δύο οπλισμένοι άνδρες έφθασαν στο σημείο πάνω σε μία μηχανή.
Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά των παιδιών με αποτέλεσμα ο 14χρονος να πέσει νεκρός και να τραυματιστούν δύο ακόμα παιδιά.
Info La Provence – Marseille : coups de feu aux Marronniers (14e), un mort de 14 ans et deux blessés – La Provencehttps://t.co/w9wcmx4PVb#nouvelles pic.twitter.com/el3G8T4dx8
— Dernières nouvelles de la France et du monde (@nouvelles2025) August 19, 2021
Τα δύο τραυματισμένα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.