Παρασκευή, 28.01.2022, 7:31 πμ

Μάριος Παπαγεωργίου: Να βρεθεί η σορός του και να λάμψει η αλήθεια ζήτησε η μητέρα του

02.12.2021 / 14:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
papageorgiou-8

Την απόλυτη απόγνωση και πόνο έχει ή μητέρα του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου που ζητά άμεσα να αποδοθεί η Δικαιοσύνη για το παιδί της. Ζητά να βρεθεί άμεσα η σορός του παιδιού της.

Ο νεαρός τον Αύγουστο του 2012 είχε πέσει θύμα απαγωγής και δολοφονίας και έκτοτε η μητέρα του, η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, αναζητεί την πλήρη αλήθεια γύρω από τις συνθήκες απαγωγής και δολοφονίας του παιδιού της.

Η συγκεκριμένη δικογραφία, παρά την καταδίκη του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης σε ισόβια από το Εφετείο, παραμένει ανοιχτή στο πλαίσιο ανάκρισης καθώς ερευνάται και η συμμετοχή και εννέα ακόμη προσώπων στο στυγερό αυτό έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Την απόφαση για έρευνα περί εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθεση είχε λάβει το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Έτσι, σήμερα, η μητέρα του άτυχου φοιτητή Βαρβάρα Θεοδωράκη κατάθεσε σήμερα στο πλαίσιο της έρευνας αυτής που διεξάγει η αρμόδια ανακρίτρια. «Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η ίδια μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της. Η κυρία Θεοδωράκη ζήτησε να βρεθεί ό, τι έχει απομείνει από το παιδί της.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές, μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για τη τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα