Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Είπε ότι το κορίτσι του το θέλει πιο ντυμένο, το κορίτσι του ας ντυθεί λοιπόν» ανέφερε

01.12.2023 / 14:37
a49643a5d5d04ca08c684fcaaaa99ca8

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Μαρία Σολωμού.Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «Fame Story», στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και στη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Αρχικά, δήλωσε: «Δεν είμαι αυστηρή καθηγήτρια στο “Fame Story”. Δεν με έχετε δει έξαλλη, είμαι λίγο hot-tempered. Σχεδόν τους παρακαλάω να δουλέψουν, τους παίρνω από το χεράκι. Για εμένα το να ανεβάζω εντάσεις είναι το “καλημέρα τι γίνεται; είστε καλά;”. Κάποιος μπορεί να πει ότι είμαι έξαλλη. Αυτό είμαι, συγγνώμη».

Σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της με τον γνωστό τράπερ η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Είπε το κορίτσι του το θέλει πιο ντυμένο. Το κορίτσι του ας ντυθεί λοιπόν. Ας μείνουμε σε αυτά που είπε στη συνέντευξη ότι είμαστε φίλοι. Ας μείνουμε εκεί. Τώρα τι ζηλεύει και πώς το θέλει το κορίτσι του θα μας το πει το κορίτσι του κάποια άλλη στιγμή, σε κάποια άλλη ζωή. Έχω μια σχέση, μία φιλική σχέση, δεν παύει να είναι σχέση».

Τέλος, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα. Μου έφτασε το όνομα. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα