Μαρία Μπεκατώρου: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία

04.01.2023 / 8:41
308666164_792236111928381_5293908677656022126_n

Η Μαρία Μπεκατώρου ουδέποτε είχε πρόβλημα με την ηλικία της όμως τώρα τελευταία όλο και πιο ανανεωμένη την βλέπουμε στις εμφανίσεις της. Πώς αλήθεια αντιμετωπίζει η ίδια το πέρασμα του χρόνου και πώς απαντά σε εκείνους που την αποκαλούν «θηλυκό Μπέντζαμιν Μπάτον»; Η ίδια απαντά σε όλα σε μία συνέντευξη από καρδιάς…

Κάπου διάβασα ότι είσαι ο θηλυκός Μπέντζαμιν Μπάτον της ελληνικής τηλεόρασης, κάθε φέτος και νεότερη και καλύτερη.

Έχει πλάκα αυτό. Μου το έλεγε η μακιγιέζ μου, η Έλσα Πρωτοψάλτη, και μετά κάποια στιγμή το είδα γραμμένο. Το έβγαλα screenshot και της το έστειλα. «Τα βλέπεις; Το λένε κι άλλοι» της έγραψα.

Κοίταξε, πιστεύω ότι αυτό που εκπέμπεται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, πέρα από το DNA που είναι καλό και αυτά που κάνουμε για να παραμένουμε νέοι στον δερματολόγο μας, είναι και η διάθεσή του. Εμένα η διάθεσή μου είναι «η ζωή είναι ωραία» και δεν βάζω μέσα μου αρνητικές σκέψεις για τίποτα.

Αυτό το παιδί που καθόλου δεν το κρύβεις μέσα σου αλλά το δείχνεις και το χαίρεσαι, τελικά πόσο χρόνων είναι;

Α, κάτσε να υπολογίσω! Τώρα λοιπόν δεν είμαι πάνω από 25.

Είσαι μια γυναίκα που δεν κρύβει την ηλικία της.

Καλέ, το ξέρει όλος ο κόσμος, τι να κρύψω; Τώρα τον Φεβρουάριο θα κλείσω τα 49. Έχω γεννηθεί το 1974. Μάλιστα, τα μέτρησα λάθος και νόμιζα ότι κλείνω τα 50. Και μου λέει η κολλητή μου: «Όχι, Μαρία. Τα 49 κλείνεις». Καλά όχι ότι έχει και καμιά διαφορά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα