Μαίρη Μηνά: Εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

18.04.2024 / 13:00
ka 4

Η Μαίρη Μηνά  θεωρείται αναμφίβολα μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Με πλούσιο βιογραφικό, και το βραβείο της Μελίνας Μερκούρη το οποίο της απονεμήθηκε το 2020, η Μαίρη Μηνά έχει καταφέρει να κερδίσει – και όχι άδικα- τον σεβασμό του καλλιτεχνικού κόσμου, τόσο με το ταλέντο όσο και με τη στάση ζωής της. Φέτος όμως, η γνωστή ηθοποιός είχε τη δυνατότητα να προσθέσει ακόμη έναν σημαντικό ρόλο στο βιογραφικό της, που σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον.

Η Μαίρη Μηνά είναι η φετινή Πρωθιέρεια της Ολυμπιακής Φλόγας, που με την επιβλητική της παρουσία τη μεταλαμπάδευσε στον Ολυμπιονίκη, Στέφανο Ντούσκο, στέλνοντας το μήνυμα της ειρήνης και της αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο.

Ο ρόλος που σύστησε τη Μαίρη Μηνά στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Αγγελικής, στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά το 2020, όμως πριν από αυτόν, η ταλαντούχα ηθοποιός είχε κάνει πολλά και σπουδαία βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Γεννημένη στα Τρίκαλα, αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών το 2016  και από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Κρήτης). Λίγο αργότερα, δίδαξε θέατρο  στη Σουηδία σε άτομα με ειδικές ανάγκες (Umea Theatre Gruppen) καθώς και στη Βιέννη στο ψυχοθεραπευτικό κέντρο κατά του εθισμού Verein B.AS.I.S.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα