Παρασκευή, 17.09.2021, 7:54 πμ

Mad Clip – Μίνα Αρναούτη: «Συγκλονιστική η εικόνα του αμαξιού»

02.09.2021 / 21:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ko 20

Δυσάρεστες μνήμες ξύπνησαν στη Μίνα Αρναούτη, οι εικόνες από το φρικτό τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Mad Clip.  Η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο τζιπ στο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 με θύμα τον Παντελή Παντελίδη έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook.

«Συγκλονιστική η εικόνα του αμαξιού που ανασύρθηκε νεκρός ο Mad Clip. Σκέφτομαι πόσο πόνο προκάλεσε στους φίλους και συγγενείς του. Όποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο από τροχαίο ατύχημα έχω το ίδιο συναίσθημα.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε ότι το αμάξι είναι ένα μέσο για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη και όχι να καταλήξετε σε εντατικές, με τεχνητά μέλη, λιγότερα εσωτερικά όργανα στο σώμα σας και πιθανότατα την απώλεια της ίδιας της ζωής σας;

Εκείνης της μιας και μοναδικής ζωής που δεν γυρνάει πίσω ποτέ ξανά! Διάβασα ότι έτρεχε με 150χιλ. Δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να είναι ψέμα αλλά σε περίπτωση που ισχύει αυτές οι ταχύτητες είναι για αγωνιστικές πίστες, εκεί που όλοι όσοι παρευρίσκονται έχουν πάρει το ίδιο ρίσκο με εσένα. Τουλάχιστον αυτό…» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook η Μίνα Αρναούτη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα