Λοιμωξιολόγοι: Στο τραπέζι το άνοιγμα των Δημοτικών στις 11 Ιανουαρίου

04.01.2021 / 18:28
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
2901385

Οι προχτεσινές ανακοινώσεις του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα δεν άφηναν περιθώριο για ανατροπή σκηνικού και μη άνοιγμα των σχολείων στις 11/1. Οι σημερινές δηλώσεις όμως τόσο του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του Άκη Σκρέτσου ήρθαν να θολώσουν τα νερά και να τονίζουν πως ότι ανακοινώθηκε ήταν «κυβερνητικός στόχος» και σε καμία περίπτωση απόφαση που δεν αλλάζει.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη στιγμή συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι παρουσία πιθανότατα και της υπουργου Παιδείας, Νίκης Κεραμέως για το άνοιγμα των σχολείων. Η λύση που έχει πέσει στο τραπέζι αυτή τη στιγμή είναι το άνοιγμα των δημοτικών σε όλη τη χώρα χωρίς να αποκλείεται το άνοιγμα όλων των βαθμίδων την ίδια μέρα, όπως δηλαδή είχε αρχικά ανακοινωθεί από τη κυβέρνηση. Για τις υπόλοιπες βαθμίδες δεν υπάρχει ακόμα ουσιαστική συζήτηση καθώς όπως φαίνεται η συζήτηση έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Σε περίπτωση ωστόσο που προτιμηθεί να ανοίξουν τα δημοτικά, λογικά θα ανοίξουν και τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί. Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισαν πολλά κυβερνητικά στελέχη το άνοιγμα των σχολείων θα αποφασιστεί με βάση τη πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα