Λιόλιος: «Ταφόπλακα του ελληνικού μπάσκετ η απόφαση της ΕΟΚ»

22.03.2021 / 21:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 14

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, εξέφρασε τη μεγάλη δυσαρέσκειά του με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας να αναβάλλει για τις 23 Μαϊου τις αρχαιρεσίες, οι οποίες ήταν αρχικά προγραμματισμένες για τις 28 Μαρτίου.

Την αντίθεση του με την απόφαση της ΕΟΚ, για δίμηνη αναβολή των εκλογών της Ομοσπονδίας, δήλωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος μάλιστα τη χαρακτήρισε και ως «ταφόπλακα του ελληνικού μπάσκετ».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ υπογράμμισε ότι η εν λόγω απόφαση στερείται κάθε νομιμότητας, αφού δεν προηγήθηκε ψηφοφορία, ενώ κάλεσε τα 21 μέλη του Δ.Σ. αλλά και τους συνυποψήφιούς του να πάρουν θέση.

Η τοποθέτηση του Βαγγέλη Λιόλιου στο «dwsepasa.gr»: «Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΕΟΚ, θέλω να δηλώσω τα ακόλουθα:

Η υποτιθέμενη απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΟΚ στερείται κάθε νομιμότητας, καθώς δεν υπήρξε οιαδήποτε ψηφοφορία, όπως αναληθώς αναφέρθηκε.

Η παρούσα Διοίκηση της Ομοσπονδίας, με τις επιλογές της και με τις κατά το δοκούν αποφάσεις της οδηγεί χωρίς ενδοιασμούς το άθλημα σε Διοίκηση Πρωτοδικείου. Ξεκαθαρίζω σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, πως μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνικού μπάσκετ.

Καλώ και τα 21 μέλη του Δ.Σ., το κάθε ένα ξεχωριστά, να πάρουν θέση αυτή την κρίσιμη στιγμή και να προασπίσουν τα συμφέροντα του ελληνικού μπάσκετ.

Η απαράδεκτη αυτή εξέλιξη, απαιτεί από όλους μας να αποδείξουμε και με πράξεις, όχι μόνο με λόγια, ότι το μπάσκετ είναι πάνω από πρόσωπα και συμπάθειες.

Καλώ, επίσης, τους συνυποψήφιούς μου να πάρουν και αυτοί άμεσα θέση, ούτως, ώστε να μην αφήσουμε το μπάσκετ να ακολουθήσει την ελεύθερη πτώση που κάποιοι ονειρεύονται για αυτό».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα