Λιάκος: «Πάνω από 2.000 πολίτες της Δυτικής Αχαΐας  έκριναν τις εκλογές» (φωτό)

06.10.2023 / 12:39
DSC_6647

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, που όμοιά της δεν είχε γνωρίσει  η Κάτω Αχαγιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  Φίλιππος Λιάκος “υπέγραψε” το συμβόλαιο αλλαγής με το λαό, για την μεγάλη νίκη της 8ης Οκτωβρίου!

Περισσότεροι από 2.000 πολίτες της Δυτικής Αχαΐας, δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση. Η πλατεία Δημοκρατίας «βούλιαξε» από κατοίκους του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, που έδωσαν εντολή ευθύνης στον Φίλιππο Λιάκο, για να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας, από τον Ιανουάριο του 2024!

Περιστοιχισμένος από δεκάδες υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής του, ο επόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Φίλιππος Λιάκος, ξεδίπλωσε με λόγια καρδιάς, με ευθύτητα και έντονη συγκινησιακή φόρτιση, το μεγαλεπήβολο όραμά του, για την νέα εποχή του Δήμου που θα φέρει με τη Δημαρχική θητεία του.

Λιάκος: «Πάνω από 2.000 πολίτες της Δυτικής Αχαΐας  έκριναν τις εκλογές» (φωτό) 4

Οι χιλιάδες του κόσμου, τον διέκοπταν συχνά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, φωνάζοντας ρυθμικά «Είσαι Δήμαρχος!», με τον Φίλιππο Λιάκο, ανάμεσα στα άλλα, να δεσμεύεται δημόσια, ότι θα διαθέτει τον μισθό του Δημάρχου υπέρ του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας!

Τον Φίλιππο Λιάκο, προλόγισαν οι πρώην Δήμαρχοι, Δυτικής Αχαΐας και Λαρισσού,  Χρήστος Νικολάου και Κώστας Καλαϊτζής αντίστοιχα, οι οποίοι κάλεσαν τον λαό της Δυτικής Αχαΐας, να ψηφίσει τον αυτοδημιούργητο, τον γνήσιο και οραματιστή, Φίλιππο Λιάκο!

Λιάκος: «Πάνω από 2.000 πολίτες της Δυτικής Αχαΐας  έκριναν τις εκλογές» (φωτό) 5
Λιάκος: «Πάνω από 2.000 πολίτες της Δυτικής Αχαΐας  έκριναν τις εκλογές» (φωτό) 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα