Λιάκος: “Κύριε Μυλωνά, χρειαστήκατε 4 χρόνια για να διαλύσετε την πρωτεύουσα του δήμου μας”

03.10.2023 / 13:14
11

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος αναφέρει τα εξής: «Κύριε Μυλωνά, χρειαστήκατε 4 χρόνια για να διαλύσετε την πρωτεύουσα του Δήμου μας! Στάχτη και μπούρμπερη αφήνετε πίσω σας!»

Ποια είναι η κατάσταση στην οποία παραδίδει ο κύριος Μυλωνάς, το εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Δυτικής Αχαΐας; Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, έκανε αυτοψία στον αστικό ιστό της Κάτω Αχαγιάς και παρουσιάζει σε χαρακτηριστικές φωτογραφίες, την κατάντια της πόλης: Όλα είναι ξεχαρβαλωμένα!

Τα κολωνάκια πεταμένα, κομμένα και λεηλατημένα, τα δέντρα αφανισμένα από τις ρίζες τους, τα πεζοδρόμια σπασμένα, τα μάρμαρα θρυμματισμένα και οι πεζόδρομοι παραδομένοι στα τροχοφόρα! Και το χειρότερο όλων: Καλώδια ρεύματος να εξέχουν από τις κομμένεςκολώνες του και να βρίσκονται έκθετα, πεταμένα πάνω στους πεζοδρόμους!

Λιάκος: "Κύριε Μυλωνά, χρειαστήκατε 4 χρόνια για να διαλύσετε την πρωτεύουσα του δήμου μας" 2

Κίνδυνος – θάνατος για τους ανυποψίαστους διαβάτες και τα μικρά παιδιά! «Αυτή είναι η πόλη που παραλάβατε κύριε Μυλωνά;  Πώς καταφέρατε να διαλύσετε μια ολόκληρη πόλη σε τέσσερα χρόνια;». Αυτό είναι το δημόσιο ερώτημα που  απηύθυνε προς τον απερχόμενο Δήμαρχο ο επικεφαλής της «Δύναμης Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα Φίλιππος Λιάκος, για να υπογραμμίσει:

«Φεύγοντας ο κύριος Μυλωνάς και αφήνοντας το Δημαρχείο για να γυρίσει σπίτι του στην Πάτρα όπου και διαμένει μόνιμα, αφήνει πίσω του, μία πόλη «φάντασμα»! Τέσσερα χρόνια, όχι μόνο δεν έκανε τίποτα απολύτως, αλλά διέλυσε και ό,τι βρήκε έτοιμο! Γης Μαδιάμ, τα αφήνει όλα πίσω του!

Φέσωσε το Δήμο, κατέστρεψε τις υποδομές, υποβάθμισε το επίπεδο ζωής των δημοτών του! Ο λαός την επόμενη Κυριακή στην κάλπη, θα του δείξει το δρόμο, για το σπίτι του στην Πάτρα!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα