Λιάκος Φίλιππος – Δημόσια στήριξη από τον ιστορικό πρόεδρο της Λακκόπετρας

26.09.2023 / 13:40
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εξαιρετική τιμή αποτέλεσε για τoν υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππο Λιάκο, η παρουσία στην τεράστια σε όγκο και παλμό συγκέντρωσή του στη Λακκόπετρα, του επί τρεις τετραετίες ιστορικού προέδρου Λακκόπετρας, και πρώην προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λακκόπετρας, κ. Γιώργου Πετρόπουλου.

Ο πρώην πρόεδρος της Λακκόπετρας, δήλωσε δημόσια την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Φίλιπππου Λιάκου για Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας, τονίζοντας ότι είναι ο πλέον ενδεδειγμένος άνθρωπος για να οδηγήσει τον Δήμο στη νέα εποχή και την αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη.

Ο κ. Πετρόπουλος, υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα στον χαιρετισμό του, ότι ο Φίλιππος Λιάκος, διαθέτει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τις πολιτικές ικανότητες και το απαραίτητο πάθος, που πρέπει να διακρίνει έναν Δήμαρχο για να πετύχει στο έργο του.

Κάλεσε δε από μικροφώνου τους πολίτες, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Παράταξη «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», προκειμένου να περάσει σε τροχιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Από την πλευρά του ο κ. Λιάκος χαρακτήρισε τον κ. Πετρόπουλο, έναν σπουδαίο άνθρωπο, με μεγάλη πολιτική αξία και προσφορά στο χωριό και στην τοπική κοινωνία:«Είναι ένας απόλυτος γνώστης της τοπικής Αυτοδιοίκησης, με πολύτιμη εμπειρία και σημαντικές ικανότητες διοίκησης, διεκδίκησης και συντονισμού του Δημοτικού έργου.

Ένας πρόεδρος – αγωνιστής, που άφησε εποχή στη Λακκόπετρα, σφράγισε με το σπουδαίο έργο του, τις καίριες παρεμβάσεις και την παροιμιώδη αγωνιστικότητά του, την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο ένθερμος χαιρετισμός, με τον οποίο προανήγγειλε την ομιλία μου καιυποστήριξε δημόσια την υποψηφιότητά μου, για τη θέση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, αποτελεί για μένα πραγματικό τίτλο τιμής!

Οι κολακευτικές του αναφορές, στην πολιτική μου πορεία, στο πρόγραμμα του Συνδυασμού μας και η πίστη του στο σχέδιο μας, για τον ευλογημένοτόπο μας, αποτελούν βαριά παρακαταθήκη και ευθύνη για μένα και όλους τους συνεργάτες μου.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς, για την δημόσια υποστήριξή του και υπόσχομαι, ως αυριανός Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα