Χτίζουν την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ – Τι λένε στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας

26.05.2023 / 13:22
ka 65

Με στόχο να αποτελέσει την αξιόπιστη προοδευτική δύναμη στη χώρα, ενισχύοντας περαιτέρω τα ποσοστά του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ξετυλίγεται σταδιακά ο σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ εν όψει των επαναληπτικών εκλογών.

Το ΠΑΣΟΚ στρέφει το βλέμμα του στην επιστροφή των παραδοσιακών ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς του που είχαν μετακινηθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και εκείνων που επιζητώντας πολιτική σταθερότητα «πείστηκαν» στις προηγούμενες εκλογές από το σύνθημα της Νέας ∆ημοκρατίας.

«Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη με στόχο να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας. Με αγάπη για την παράταξη και την πεποίθηση ότι εδώ είμαστε για τα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε, ξεκινάμε οργανωμένα τις δράσεις εξωστρέφειας άμεσα, στέλνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε», δήλωσε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης.

Μάλιστα, η νομαρχιακή κομματική οργάνωση ξεκινά οργανωμένα δράσεις εξωστρέφειας, στέλνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε.

Να σημειωθεί, πως ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» η επίσκεψη του προ-έδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη στην Πάτρα, αν και αρκετοί θεωρούν δεδομένη την κάθοδό του εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Γνώμη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα