Κορωνοϊός- “Τρέμουν” στην Ηλεία το ενδεχόμενο τοπικού lockdown

08.07.2021 / 21:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ta 30

Ανησυχία και προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι προκαλεί στους κόλπους των επαγγελματιών της εστίασης η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στο νομό Ηλείας, φοβούμενοι ότι η συνέχιση της επιδείνωσης της κατάστασης θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες, σε μια περίοδο που προσδοκούν να πάρουν «ανάσα», ύστερα από ένα πολύμηνο και εξαιρετικά ζημιογόνο λουκέτο.

Το προεδρείο του Σωματείου Εστίασης Πύργου συναντήθηκε, χθες, με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, προκειμένου να καθορίσουν μια κοινή γραμμή ωφέλιμη για όλους.

Ο κ. Γιαννόπουλος εξέθεσε στους εκπροσώπους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τα νέα δεδομένα και τους κάλεσε να λάβουν αποφάσεις, σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο, ώστε να αποφευχθούν αρνητικές εξελίξεις που θα επιβάλλουν νέους περιορισμούς στην Ηλεία, με άμεσες αρνητικές συνέπειες για την κοινωνία και την οικονομία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας χαρακτήρισε αδιανόητο, μετά από την πολύμηνη αναστολή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, οι επαγγελματίες της εστίασης να επιστρέψουν σε νέο κλείσιμο λόγω της απροθυμίας κάποιων είτε εργαζομένων σε κάποιους χώρους είτε πελατών να εμβολιαστούν και να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας.

Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα