Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 60χρονη – Πάνε κι έρχονται ασθενείς στις ΜΕΘ

26.11.2020 / 19:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Αυξάνονται και στη Φθιώτιδα ασθενείς με κορονοϊό. Αποτέλεσμα, να εντείνεται η πίεση στη ΜΕθ του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά και στο πέτρινο κτίριο όπου οι ασθενείς έφτασαν τους 40, με νέες εισαγωγές αλλά και αντίστοιχα εξιτήρια.

H τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει στη Φθιώτιδα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αν και έχει βοηθήσει στην σταδιακή αποκατάσταση της υγείας αρκετών ασθενών, συνεχώς προκύπτουν και νέα περιστατικά, κάποια εκ των οποίων είναι εξαιρετικά σοβαρά.

Βάσει της σημερινής γεωγραφικής κατανομής, στην Περιφέρεια Φθιώτιδας καταγράφηκαν 25 νέα κρούσματα κορονοϊού στο τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με το LamiaReport τις τελευταίες ώρες διασωληνώθηκε 60χρονη που νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο, για την οποία αναζητείται κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Λαμίας αποσωληνώθηκαν δύο ασθενείς και συγκεκριμένα μία 50χρονη από την Καρδίτσα και τελευταία ο 42χρονος από το Καρπενήσι, ωστόσο ακόμη χρειάζονται εντατική παρακολούθηση.

Στην περίπτωση που η κατάσταση της 50χρονης παραμείνει σταθερή τότε θα μεταφερθεί στην κλινική covid, αδειάζοντας και πάλι θέση στη ΜΕΘ. Όμως, ασθενείς που νοσούν βαριά δεν μπορούν να περιμένουν και αναζητούνται άδεια κρεβάτια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα