Κορωνοϊός: Χαμός με τους γονείς αρνητές που έκαναν μηνύσεις σε καθηγητές!

17.09.2021 / 20:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 11

Έγινε και αυτό… Γονέας μαθητή, που δεν είχε self test, μήνυσε τη Διευθύντρια, την Υποδιευθύντρια και την υπέυθυνο Covid, διότι αρνήθηκαν στο παιδί του, την είσοδο στο σχολείο. Επιπλέον, ο μαθητής δεν δεχόταν να φορέσει προστατευτική μάσκα.

Στο σχολείο έφτασε περιπολικό, και οι εκπαιδευτικοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα. «Είναι ένα εξοργιστικό περιστατικό! Γονέας που ήθελε το παιδί του να μπει στο σχολείο χωρίς self test κορονοϊού και χωρίς μάσκα! Κατέθεσε μήνυση στην διευθύντρια τον υποδιευθυντή και την υπεύθυνης covid του σχολείου».

Αυτά είπε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλίας Πατίδης, μιλώντας στο newsit.gr για το περιστατικό που συνέβη σε σχολείο των Καμινίων. Και τόνισε:

«Ακόμη πιο εξοργιστικό ότι μετά ήρθε περιπολικό εφόσον η κυβέρνηση δεν έχει θεσπίσει μέτρα για να προστατέψει τους εκπαιδευτικούς και οδηγήθηκαν στο τμήμα μπροστά στα μάτια παιδιών και εκπαιδευτικών! Χρειάστηκε πολύωρη κατάθεση και η διευθύντρια κατέθεσε και αυτή μήνυση και μετά από παρέμβαση εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι».

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει μέτρα για τέτοια περιστατικά! Σχεδόν σε όλα τα σχολεία υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά γονέων άλλοι υποβάλλουν έγγραφα δικηγόρων άλλοι εξώδικα» συμπλήρωσε ο κύριος Πατίδης!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα