«Κόλλησα εγώ και δύο φίλες μου» – Μαρτυρία 17χρονης για το κορωνοπάρτι στο beach bar της παραλιακής

07.07.2021 / 19:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nta 7

“Eγώ και οι δύο κολλητές μου κολλήσαμε κορονοιό”, λέει στο newsit.gr μια νεαρή κοπέλα που βρίσκονταν στο κορονοπάρτι της 26ης Ιουνίου, στο πάρτι του beach bar της παραλιακής στον Άλιμο κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρξε υπερμετάδοση του ιού με αποτέλεσμα να μολυνθούν περίπου 100 άτομα.

Το κορίτσι ηλικίας 17 ετών είχε πάει στο event μαζί με την παρέα της. Οι εικόνες που περιγράφει δεν θύμιζαν σε τίποτα μια χώρα που βρίσκεται εν μέσω πανδημίας, την ίδια ώρα που οι αρμόδιοι φορείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και επιβάλλουν νέα μέτρα στο χώρο της εστίασης.

Οι δείκτες θετικότητας που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές του Αλίμου και της Γλυφάδας, αποδεικνύουν τη διασπορά που προκλήθηκε από τους συγχρωτισμούς και τα ελλειπή μέτρα προστασίας τόσο από την πλευρά κάποιων επιχειρηματιών, όσο και των πολιτών οι οποίοι πολλές φορές αγνοούν τις συστάσεις των υπαλλήλων των καταστημάτων.

Είχε πάρα πολύ κόσμο. Κάποιοι στιγμή είχαν σηκωθεί όλοι όρθιοι και χόρευαν. Κόλλησαν τον ιό πάρα πολλά άτομα. Εγώ και δύο ακόμα κολλητές μου είμαστε θετικές στον κορονοϊό. Ήταν πάρα πολλά παιδιά στο πάρτι και από ό, τι ξέρω έχουν νοσήσει περισσότερα από 100 άτομα» λέει στο newsit.gr, η μαθήτρια του λυκείου.

Όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο από τη συγκεκριμένη βραδιά στο γνωστό beach bar της παραλιακής, το πλήθος του κόσμου ήταν πολύ μεγάλο, ενώ τα περισσότερα από τα άτομα, κυρίως μαθητές λυκείου που βρέθηκαν εκεί, χόρευαν στους ρυθμούς της ραπ κι όχι μόνο μουσικής. Σε καμία των περιπτώσεων δεν τηρήθηκαν αποστάσεις ασφαλείας και μάσκες δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα