ΚΚΕ: Ο Κουτσούμπας παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο

15.04.2024 / 8:11
koutsoubas1

Κωνσταντίνα Κούνεβα, Έρη Ρίτσου, Ελένη Γερασιμίδου, Ρίζος Μαρούδας και η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού είναι μεταξύ των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ, το ψηφοδέλτιο του οποίου ανακοίνωσε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκονται και οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος. Στο ψηφοδέλτιο, τρία πρόσωπα ανήκαν στο παρελθόν και στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο πλέον επέλεξαν να συμπορευτούν με το ΚΚΕ.

«Παρουσιάζουμε σήμερα τους 42 αγωνιστές και αγωνίστριες υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη. Μια μάχη που θα δώσουμε όλες και όλοι μαζί, χέρι-χέρι, μέλη, στελέχη, φίλοι του ΚΚΕ, άνθρωποι που συμπορεύονται χρόνια μαζί μας ή άλλοι που έκαναν το βήμα μόλις πρόσφατα, καθώς και πολλοί ακόμα σε ολόκληρη τη χώρα, με τους οποίους έχουμε συναντηθεί και έχουμε χτίσει δεσμούς, μέσα στους καθημερινούς λαϊκούς αγώνες», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

« Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ εκφράζει τη γνήσια εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση που εκδηλώθηκε απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ με τους μεγάλους αγώνες του λαού και τις νεολαίας.
Το 22 % των υποψηφίων είναι από 25 έως 39 χρονών.
Το 26 % είναι από 40 έως 49 χρόνων.
Το 33 % είναι από 50 έως 59 χρόνων.
Κλείσιμο
Το 19 % από 60 χρονών και πάνω», ανέφερε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα