Κιβωτός του Κόσμου: Ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο κατήγγειλε 15χρονος

13.12.2022 / 10:54
ka 5

Ένας 15χρονος από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο σε κατάθεσή του κατηγόρησε υψηλόβαθμο στέλεχος και συγκεκριμένα τον πατέρα Αντώνιο, για ασέλγεια εις βάρος του, πριν από περίπου δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 το αγόρι κατέθεσε σε χώρο της Στέγης του Παιδιού στην Αθήνα σε ειδικούς παιδοψυχολόγους – και όχι σε εισαγγελείς ή αστυνομικούς, ενώ πριν από λίγα 24ωρα είχε εξεταστεί εντός των εγκαταστάσεων της δομής στον Βόλο, όπου φέρεται να περιέγραψε περιστατικά σωματικής κακοποίησης.

Οι αρχές εκτίμησαν πως το αγόρι, στο οποίο είχε αναφερθεί ο 19χρονος που έχει καταγγείλει σεξουαλική κακοποίησή του, πιθανότατα γνώριζε ή βίωσε και άλλα περιστατικά στα οποία δεν αναφέρθηκε στη διάρκεια εκείνης κατάθεσης. Έτσι έγινε προσπάθεια προσέγγισης του παιδιού για τη διερεύνηση της ευαίσθητης υπόθεσης, σε άλλο, προστατευμένο περιβάλλον.

Ο ανήλικος φέρεται ότι αναφέρθηκε σε νέα στοιχεία λέγοντας πως είναι θύμα ασελγών πράξεων από τον πατέρα Αντώνιο προσδιορίζοντας τον χρόνο που καταγγέλει ότι υπέστη αυτές τις πράξεις ενώ ήταν 13 ετών.

Η κατάθεση του 15χρονου μελετάται και αξιολογείται από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων, οι οποίες διενεργούν την ποινική έρευνα για την Κιβωτό, ώστε να κρίνουν άμεσα τις επόμενες και πλέον κρίσιμες, καθώς ολοκληρώνεται η έρευνα τους, κινήσεις τους για καθένα από τα πρόσωπα που ελέγχονται.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα