ΚΙΝΑΛ: Την υποψηφιότητα Λοβέρδου στηρίζει η ομάδα «Εμείς οι Πολίτες»

03.03.2021 / 16:36
loverdos_andreas

Παρότι επισήμως, δεν έχουν μπει σε προεκλογική τροχιά στο Κίνημα Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, κάνει τις δικές του ζυμώσεις. Στο πλαίσιο αυτό, τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, γνωστοποίησε με επιστολή της η ομάδα «Εμείς οι Πολίτες» ανακοινώνοντας παράλληλα και την επανεκκίνηση τους.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, σε δήλωση του τονίζει πώς «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δυναμώνει. Καλωσορίζω την ομάδα «Εμείς οι Πολίτες». Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η παράταξή μας δυναμώνει με ένταξη στελεχών που μπορούν να συμβάλουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Επίσης τους ευχαριστώ για τη δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς μου για την ηγεσία της παράταξης. Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να γίνει ξανά το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» δύναμη εξουσίας».

Η ομάδα «Εμείς οι Πολίτες» δημιουργήθηκε το 2013 σε μια εθελοντική βάση, το ’14 όμως, εντάχθηκαν στο «Ποτάμι», δημιουργώντας την «Επιτροπή Δια Ταύτα» που αριθμούσε περίπου 580 μέλη. Μετά τη λήξη της λειτουργίας του Ποταμιού η ομάδα ΕΠ, αδρανοποιήθηκε. Όμως όπως τονίζουν, όταν πληροφορήθηκαν για την απόφαση του Α. Λοβέρδου θέλησαν να συμβάλουν στην προσπάθεια ώστε να γίνει το Κίνημα Αλλαγής, όπως λένε, δύναμη εξουσίας. Σημειώνουν πως «στην απόφασή μας αυτή μας οδήγησε η κοινή διαπίστωση ότι η σημερινή Κυβέρνηση για να μπορέσει να λειτουργήσει ακόμα πιο δημιουργικά, χρειάζεται μια σοβαρή, αξιόπιστη και χωρίς λαϊκισμούς αντιπολίτευση. Μια τέτοια αντιπολίτευση πιστεύουμε ότι μπορεί να την προσφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με «οδηγό» τον Ανδρέα Λοβέρδο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα