Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας: Διαδικτυακά σεμινάρια

03.03.2021 / 10:54
Afisa Webinar

Το ΜΠΣ «Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου, Εξαρτήσεις και Νέες Τεχνολογίες» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Παν/μίου Πατρών και το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» σε συνεργασία με τα Τμήματα Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αχαΐας, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Νέα Πραγματικότητα-Νέες Προκλήσεις. Τρόποι διαχείρισης της διπλής κρίσης σε συνθήκες αβεβαιότητας», την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 18:00-20:30. 

Το webinar περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομιλίες: «Νέα δεδομένα στη χρήση του διαδικτύου στην εποχή της πανδημίας» από τον κ. Γεώργιο Κορμά, Ιατρό, Υπεύθυνο της Γραμμής Βοήθειας του help-line του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Συντονιστή του Προγράμματος Ψυχική Υγεία και Διαδίκτυο-ΕΚΠΑ, «Οι επιδράσεις της πανδημίας στη σχολική κοινότητα και ο ρόλος της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας  στη διαχείρισή τους» από τον Δρ. Βασίλη Κούτρα, Καθηγητή Αγωγής Υγείας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και «Την ψυχική υγεία και τα μάτια σας: Μαθήματα από τη θετική ψυχολογία» από το Δρ. Αναστάσιο Σταλίκα, Καθηγητή Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας. Την Ημερίδα συντονίζουν ο κ. Ιωάννης Δρίτσας και η κα Γιάννα Ζορμπά.

Στόχος του webinar είναι να αυξήσουμε την ενημερότητά μας σε θέματα που μας προβληματίζουν και μας απασχολούν την περίοδο της πανδημίας, να φωτίσουμε διαφορετικές πλευρές και τρόπους αντιμετώπισης που θα ενισχύσουν την ψυχική μας ανθεκτικότητα και θα μας προετοιμάσουν καλύτερα για τη μετά πανδημία εποχή.

Το webinar είναι δωρεάν και απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες υγείας κ.ά.

Θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://upatras-gr.zoom.us/j/7561629778?pwd=anA2Rk1BdUhTS2ZhZC9lZUpwbmVU… (Meeting ID: 756 162 9778 Passcode: 057230)

θα γίνει αναμετάδοση στο κανάλι του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις» στο youtube youtube.com/channel/UCX2Oz4MY62Jk8Hey_MxwY7A

καθώς και μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis

            Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. του Κέντρου Πρόληψης 2610 226948 και 2610 623290, καθημερινά 8:00-15:00.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα