Κάθε μέρα Μεγάλη Παρασκευή – Εικόνες γροθιά στο στομάχι από την Ινδία

30.04.2021 / 22:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 87

Η τραγωδία που ζουν οι Ινδοί με τον κορωνοϊό τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει τέλος. Και οι εικόνες που φτάνουν σ εμάς από την βασανισμένη αυτή χώρα είναι χωρίς υπερβολή εφιαλτικές.
Όπως το βίντεο που κάνει τον γύρου του κόσμου πλέον και δείχνει μια εικόνα συνηθισμένη στην Ινδία και όχι μόνο εκεί. Τρεις ενήλικες σε ένα μηχανάκι.


Εδώ όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Μόνο οι δυο είναι ζωντανοί. Η εικόνα αυτή συμβολίζει τον θάνατο της αξιοπρέπειας σε αυτή την πολυπληθή χώρα. Δυο γιοί στριμώχνουν ανάμεσά τους τη νεκρή μητέρα τους για να μεταφέρουν την σορό της στο κρεματόριο…

Η γυναίκα πέθανε από κορονοϊό. Ασθενοφόρο ή οποιοδήποτε άλλο όχημα δεν υπήρχε και πως να προλάβουν τόσο θάνατο και έτσι χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης τα αδέρφια Narendra Chenchu και Ramesh, είδαν την μητέρα τους να πεθαίνει στα χέρια τους και αναγκάστηκαν να την μεταφέρουν με αυτό τον τρόπο στην τελευταία της κατοικία

Επι 10 χιλιόμετρα είχαν τη νεκρή τους μητέρα ανάμεσά τους για να μπορέσουν να την πάνε για αποτέφρωση. Ούτε σε πολέμους δεν συνέβαιναν αυτά.

Και οι εικόνες αυτές δεν έχουν τέλος. Όπως στην πόλη Ambarpur, ένας 70χρονος άνδρας αναγκάστηκε να βάλει τη νεκρή γυναίκα του πάνω σε ένα ποδήλατο για να την μεταφέρει σε γειτονικό χωριο αφού οι ντόπιοι δεν έκαναν την τελετή της αποτέφρωσης φοβούμενοι ότι θα κολλήσουν τον ιό.

Ο άνδρας καταβεβλημένος και συντετριμμένος σπρώχνει το ποδήλατο και κάποια στιγμή χάνει την ισορροπία του και η σορός της γυναίκας του πέφτει σε ένα χαντάκι. Κάποιος κάλεσε τελικά ασθενοφόρο και τελικά μεταφέρθηκε με αυτό η νεκρή γυναίκα για αποτέφρωση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα