Παρασκευή, 21.01.2022, 2:20 πμ

Κατερίνα Νινιού: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού, όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το πίστευα»

29.10.2021 / 8:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ninioy

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της στο παρελθόν μίλησε η δημοσιογράφος

Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Κατερίνα Νινιού, καθώς πριν από περίπου δέκα χρόνια διαγνώστηκε, όπως αποκάλυψε, με καρκίνο του μαστού.

«Είχα περάσει καρκίνο του μαστού πριν δέκα χρόνια. Το πέρασα δύσκολα γιατί αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες χημειοθεραπείες. Το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη», ανέφερε αρχικά στον αέρα της εκπομπής Love It, όπου και βρέθηκε καλεσμένη.

Στην συνέχεια, εξήγησε πώς ανακάλυψε το πρόβλημα: «Ένα βράδυ έπιασα κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος μου και είπα ότι δεν είναι τίποτα. Έτυχε και βρέθηκε μια γυναίκα δίπλα μου και μου είπε πάμε τώρα στο γιατρό. Το πρόλαβα σε πολύ πρώιμο στάδιο».

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, το πρώτο σοκ δεν την άφησε να συνειδητοποιήσει το πρόβλημά της, όμως είχε κοντά της ανθρώπους, που την φρόντισαν. «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν σε όλο αυτό. Το πέρασα και το ξεπέρασα. Όταν ο γιατρός σου λέει ότι έχεις καρκίνο, στην αρχή δεν το πιστεύεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι δεν άκουσα καλά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα