Κατερίνα Γερονικολού: Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και μια αρχή

22.09.2022 / 21:27
ka 15

Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε” εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία και μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του πατέρα της που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα από την ζωή πριν από 25 χρόνια.

“Μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι από αντικείμενα ακόμα και αν δεν είναι της υλικής αξίας αλλά της συναισθηματικής.

Καλό είναι να μην είσαι τόσο δεμένος αλλά έχω πράγματα που έχω. Από τον μπαμπά μου έχω κρατήσει χειρόγραφα και κυρίως τέτοια πράγματα πιο οικογενειακά” δήλωσε, αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού.

“Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, πολλά έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε”.

“Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου;

Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω”. “Πάντα έχεις την αγωνία να κρατήσεις πράγματα κοντά σου. Ας πούμε, η μυρωδιά είναι κάτι που νομίζω ότι φεύγει πιο γρήγορα.

Το πως συνδεόμαστε δηλαδή με τους ανθρώπους” συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα