Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της Αττική Οδού – Το ποσό που διεκδικεί οδηγός (βίντεο)

28.01.2022 / 20:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ga 9

Άνοιξε ο «χορός» των αγωγών από τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

Γυναίκα, η οποία παρέμεινε επί 16 ώρες, ακινητοποιημένη στο αυτοκίνητο της, προσέφυγε στα δικαστήρια, καταθέτοντας την πρώτη αγωγή για την ηθική βλάβη που υπέστη, διεκδικώντας αποζημίωση 10.000 ευρώ με την απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται σε περίπου οκτώ μήνες.

«Ουσιαστικά η Οδύσσεια της ξεκίνησε τη Δευτέρα, από τις 10 η ώρα το πρωί, όπου μπήκε στην Αττική οδό, ερχόμενη από Ελευσίνα, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, χωρίς καμία ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί», δήλωσε ο δικηγόρος της, Ιωάννης Καλαβρής.

 «Μετά την είσοδό μου στην Αττική Οδό κατάφερα μόλις να διανύσω μια μικρή απόσταση και έκτοτε εγκλωβίστηκα, όπως και εκατοντάδες άλλοι οδηγοί μέσα σε δριμύ ψύχος και πλήρη άγνοια για την εξέλιξη της διαδικασίας απεγκλωβισμού». Η γυναίκα εισήλθε δύο φορές στην Αττική οδό, πληρώνοντας και το αντίστοιχο τίμημα των διοδίων.

Εγκλωβισμένος οδηγός λέει στο Mega ότι σκέφτεται σοβαρά να προσφύγει καταθέτοντας αγωγή κατά της εταιρίας όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες που έζησαν τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

«Έμεινα εγκλωβισμένος από τη Δευτέρα στις 13.30 μέχρι την Τρίτη τα ξημερώματα, πρέπει να ήταν ανάμεσα στις 4.30 με 5.00 που μας έδωσαν τη διέξοδο να πάμε προς το αεροδρόμιο. Επειδή θεωρώ την όλη στάση απαράδεκτη της εταιρίας, σαφέστατα, περιμένω να δω τι θα προταθεί και σκέφτομαι σοβαρά να ασκήσω αγωγή», δήλωσε ο Γιώργος Τζερεφός.

«Πολλές και διαφορετικές είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, όμως σε όλες τις περιπτώσεις η ταλαιπωρία των ανθρώπων αυτών ήταν μεγάλη και υπέστησαν πολλή μεγάλη ηθική βλάβη», είπε η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη.

Αρκετές είναι και οι περιπτώσεις των εγκλωβισμένων που δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο το ψύχος αλλά κινδύνεψε και η υγεία τους λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και βρέθηκαν χωρίς φάρμακα και ιατρική βοήθεια επί ώρες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα