Καρναβαλικά τραγούδια από την Παιδική Χορωδία της Αμαλίας Αντωνοπούλου

11.03.2021 / 13:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΑΜΑΛΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Βίντεο με καρναβαλικά τραγούδια από την παιδική χορωδία της καθηγήτριας πιάνου Αμαλίας Αντωνοπούλου θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr την Παρασκευή 12 Μαρτίου και ώρα 18.00.

Τα παιδιά τραγουδούν γνωστά τραγούδια που έχουν συνδεθεί με την καρναβαλική μουσική στην πόλη μας και έχουν καταξιωθεί στη συνείδησή μας ως αναπόσπαστο κομμάτι της καρναβαλικής μας διασκέδασης. Με τον τρόπο αυτό μας χαρίζουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι αυτές τις μέρες.

Η παιδική χορωδία συνοδευόμενη από την Αμαλία Αντωνοπούλου στο πιάνο θα ερμηνεύσει τα καρναβαλικά τραγούδια «Καρνάβαλε και Αποκριά», «Mambo Brasileiro» και «Γιάνκα», καθώς και δυο τραγούδια των Olympians από τη δεκαετία του ΄60, τα «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» και «Ο τρόπος».

Η παιδική χορωδία αποτελείται από τους Θεοδώρα Καρπέτα, Αιμιλία-Μαρία Τσούλου, Μιρέλλα Κλαμπάνη, Μαρκέλλα Μπαρούση, Παύλο Κουντούρη, Χριστίνα Κουντούρη, Καλλιόπη Ζαφειροπούλου, Άσπα Σχοινά, Δημήτρη Ρούπα και Ρουντόν Μισίρι.   

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα