Καραϊβάζ: Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ο φερόμενος ηθικός αυτουργός της δολοφονίας

03.05.2023 / 20:14
ka 57

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός, ο οποίος είναι κρατούμενος. 

Σε επικοινωνία της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου με τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό, εκείνος είπε χαρακτηριστικά: “Τι είναι αυτά που λετε; Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την εγκληματική ενέργεια”.

Όσον αφορά στην έρευνα της ΕΥΠ, που μνημονεύεται μέσα στη δικογραφία για τον Γιώργο Καραϊβάζ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε στην εκπομπή ότι πρόκειται για μία έρευνα που άρχισε στο 2017 – 2018 και αφορούσε ένα κύκλωμα επίορκων αστυνομικών, ιδιωτών, δικηγόρων και επιχειρηματιών, οι οποίοι εισέπρατταν μηνιαίως τεράστια χρηματικά ποσά από περίπου 1.000 μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κληθεί να δώσει έγγραφες εξηγήσεις, καθώς υπήρχαν αναφορές για επίμαχες συνομιλίες του με αστυνομικούς. Ωστόσο, τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή και ο θάνατος του σταμάτησε οποιαδήπτε έρευνα σε βάρος του. Ο ίδιος έλεγε ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις για αυτή την έρευνα της ΕΥΠ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα