Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Υποκριτικής 2021-2022 στο Επίκεντρο+

15.10.2021 / 8:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
POSTER_KAL_ERGASTIRIO_KOKALIS_21_A3(2)

Για τη νέα θεατρική περίοδο, το Επίκεντρο+ ανοίγει ξανά το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Υποκριτικής του για ενήλικες με τον ηθοποιό –σκηνοθέτη Βασίλη Κόκκαλη. Βασικοί του στόχοι και πυρήνας είναι η ελευθερία, ο αυθορμητισμός, η δημιουργικότητα, η καλλιέργεια πνεύματος, ομαδικότητας, αλληλοσεβασμού, παράλληλα με την ανάπτυξη θεατρικού ήθους, συνέπειας και πάνω από όλα αγάπης για την τέχνη.

Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δύο τμήματα, προχωρημένων και αρχαρίων, που στόχο έχουν να δημιουργηθεί μια παράσταση που θα παρουσιαστεί στο τέλος της σαιζόν.  Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν τη μαγεία του θεάτρου.  

Υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Υποκριτικής είναι ο ηθοποιός και στέλεχος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας τα τελευταία χρόνια, Βασίλης Κόκκαλης. «Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε προς έναν κοινό στόχο… να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να έρθουν σε άμεση επαφή με το θέατρο, με τελικό προορισμό, στο τέλος της σεζόν, την παρουσίαση της δουλειάς μας, τόσο στη σκηνή του Επίκεντρου+, όσο και με συμμετοχή μας σε φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου».

Διάρκεια εργαστηρίου: Οκτώβριος 2021 – Μάιος 2022.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 46 10 50.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών.

Οι συμμετέχοντες αποτελούν και το βασικό πυρήνα στελέχωσης των παραστάσεων του Επικέντρου+.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα