Καλάβρυτα: Εθελοντές, Πυροσβεστική και Πυροπροστασία έσωσαν ένα από τα πιο γνωστά καφέ-ΦΩΤΟ

19.05.2021 / 8:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
38

Η έγκαιρη ειδοποίηση , η άμεση κινητοποίηση, η πολύ καλή πυροπροστασία που λειτούργησε καίρια και οι αρκετοί εθελοντές που βρέθηκαν εκεί για να συνδράμουν, έσωσαν ένα από τα πιό γνωστά καφέ της πόλης των Καλαβρύτων, τον “Πένταρχο”.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης καπνοί έζωσαν το κτίριο του καταστήματος που δεν ήταν σε λειτουργία, προερχόμενοι από τον χώρο αποθήκης καυσόξυλων. Οι πρώτοι που είδαν τους καπνούς, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τρία οχήματα με 6 άντρες και 1 όχημα της πολιτικής προστασίας του Δήμου, αλλά και αρκετοί πολίτες που είδαν από μακριά την φωτιά και έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια, όπως και ομάδα εργατών που εργάζονταν σε κοντινό σημείο. 

Το ευτύχημα οτι η πυροπροστασία του καταστήματος ενεργοποιήθηκε άμεσα και σε συνδυασμό με την άμεση επέμβαση η φωτιά δεν επεκτάθηκε στους κυρίους χώρους που μεγάλο μέρος ειναι από ξύλο.

Από την αρχή του χρόνου, οι πυρκαγιές σε οικήματα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχοντας μέχρι τώρα καταγραφεί 5 πυρκαγιές, 3 από τις οποίες προκάλεσαν ολική καταστροφή σε οικίες.

kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα