Παρασκευή, 21.01.2022, 6:42 μμ

Ημέρες Erasmus στο Πάρκο Ειρήνης

14.10.2021 / 8:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ASELASDA

Εσύ γνωρίζεις το Erasmus;
Mήπως γνωρίζεις και το Erasmus+;

Ξέρεις ότι υπάρχει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε διακρατικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις ,σε ολόκληρη την Ευρώπη και εντελώς δωρεάν;

Για αυτά κι ακόμη παραπάνω θα μιλήσουμε στις ΗΜΕΡΕΣ ERASMUS που θα γίνουν φέτος στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 15 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 16:00 στο Πάρκο Ειρήνης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την InterMediaKT, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εστιάζει στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την καινοτομία, σε συνεργασία με την AIESEC Πάτρας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει ενημέρωση για τις ευκαιρίες κινητικότητας και συνεργασίας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, τη σχολική εκπαίδευση, την εκπαίδευση ενηλίκων και της νεολαίας που προσφέρονται μέσω προγραμμάτων ERASMUS+.

Θα μιλήσουμε για τις ευκαιρίες και διαφορετικές κινητικότητες που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι φοιτητές εντός και κυρίως εκτός του πανεπιστημίου.

Καλούμε νέους που έχουν ήδη συμμετάσχει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητικότητας ERASMUS+ να έρθουν μαζί μας και να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία ώστε να παρακινήσουν περισσότερα νέους να ζήσουν μια αντίστοιχη ξεχωριστή εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον οργανισμό της InterMediaKT και της ΑIESEC, να εμπνευστούν από quotes συμμετεχόντων σε προγράμματα Εrasmus +, να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις μέσω από διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που έχουν δημιουργήσει οι εθελοντές σχετικά με τις τέσσερις φετινές βασικές προτεραιότητες του Εrasmus+: την ένταξη και πολυμορφία, το ψηφιακό μετασχηματισμός/Ψηφιακό Erasmus, τη βιώσιμη ανάπτυξη/πράσινο Erasmus και τη συμμετοχή στο Δημοκρατικό βίο/Ενίσχυση της ιδιότητας του Ευρωπαίου Πολίτη.
Τέλος, μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να διαδώσουν το Erasmus+, βγάζοντας φωτογραφίες στο Erasmus days frame που έχουμε δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας το hashtag #ERASMUSDAYS.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα