Παρασκευή, 30.07.2021, 12:42 μμ

Ηλίας Κωνσταντάτος: Εκτεθειμένη η περιουσία των Πατρινών

27.03.2021 / 12:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
IMG_20210322_131652[17709]

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε το μέλος του συντονιστικού της Ώρας Πατρών Ηλίας Κωνσταντάτος προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ σχετικά με το ακίνητο της Αχαϊκής Τράπεζας που εξαγόρασε η επιχείρηση:
“Στο πρόσφατο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, αποφασίστηκε η έκδοση των επιταγών για την ολοκλήρωση της εξαγοράς του ακινήτου της ΑΧΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με κόστος 1.710.000€.
Το ακίνητο αυτό αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Πατραϊκού λαού αφού εξαγοράστηκε με χρήματα του. Επειδή το κτίριο είχε εγκαταλειφθεί, ο περιβάλλον χώρος του ακινήτου έχει μετατραπεί σε ένα ατελείωτο σκουπιδότοπο και σημείο απόρριψης κάθε λογής αντικειμένων (μπάζα, ογκώδη αντικείμενα) με αποτέλεσμα αφενός να επιβαρύνεται το περιβάλλον και να απαξιώνεται το κτίριο, αφετέρου να μειώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής, όπως σας επισήμανα και στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ.
Δεδομένου ότι στον περιβάλλοντα χώρο κατασκηνώνουν ομάδες Ρομά και ο χώρος είναι χωρίς περίφραξη και αφύλακτος, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε ώστε να διαφυλάξετε από τυχόν φθορές, κλοπές το κτίριο, πως θα αξιοποιήσετε την περιουσία και με ποιο χρονοδιάγραμμα”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα