Ηλεία: Πέθανε μόλις 4 μήνες μετά τη σύζυγό του

23.03.2021 / 19:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
no 7

Με διαφορά μόλις4 μηνών έφυγε από τη ζωή ένα ζευγάρι στη Δήμητρα Ηλείας. Πρώτα πέθανε η σύζυγος Χρυσαυγή και ακολούθησε ο σύζυγός της Παναγιώτης Κόρκος. Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμητρας «Άγιος Νικόλαος».

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει:

«Έφυγε από κοντά μας και ο Παναγιώτης (Τάκης) Κόρκος του Μιχαήλ και της Αικατερίνης, 4 μήνες μετά από τη σύζυγό του Χρυσαυγή. Με καταγωγή από τον μπάρμπα Μιχάλη από τη σκάλα Κεφαλονιάς.

Παράδειγμα εργατικότητας και τιμιότητας όπως οι περισσότεροι της γενιάς του. Ακολούθησε και αυτός τον δρόμο εύρεσης καλύτερης τύχης στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 60. Ποτέ δεν ξεχνούσε το χωριό μας και τις ανάγκες της οικογένειάς του. Εργαζόταν τρεις βραδιές συνεχείς άυπνος για να πάρει περισσότερα ρεπό και να έρθει με το βραδινό τρένο το πρωί να είναι στα χωράφια για τίς σταφίδες τα αμπέλια τις ελιές και τα καπνά τους.

Αρωγός και βοηθός σε όλους. Έχοντας το ατελείωτο χιούμορ του μπάρμπα Μιχάλη και να είναι το πειραχτήρι της παρέας. Δεινός κολυμβητής μάθαινε κολύμπι τα παιδιά στη Ράχη και στη Κυλλήνη.

Στα παιδιά του Καίτη και Μιχάλη και εγγόνια του Μαρία και Νίκο θερμά συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα